Как да поръчам

Влез  горе в МАГАЗИН - В лявата страна е каталога с категориите и продуктите в тях, от които може да направите своя избор и да поръчате.

!!! ВНИМАНИЕ!!! 

Във връзка с новите правила за защита на личните данни, в момента заявка може да направите само на посочения телефон в т. 2

      
      1. на e-mail: florryana@abv.bg  !!! Изписвайте/копирайте/ цялото наименование на желания продукт/латинско+българско/ както и категорията, от която е съответния артикул. Изписвайте на кирилица данните: трите имена на получателя, адрес и телефон. Когато поръчвате по този начин, Моля, уверете се колко налични броя има в магазина от стоката, която заявявате!
      2. на телефон 0878368404 от 9.00 до 17.00 ч. през работните дни. Когато поръчвате по този начин, Моля, уверете се колко налични броя има в магазина от стоката, която заявявате!
      3. чрез онлайн магазинa  поръчка може да направите по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата! За да работят бутоните "Купи", Моля, изписвайте сайта така: http://www.florryana.com/

 • За да поръчате онлайн не е необходимо предварително да се регистрирате!

 • Минималната сума за поръчка е 6.00 лева! 

 • Моля, изписвайте Вашите данни на български език с КИРИЛИЦА!

 • След като "купите" желаните от Вас продукти и те се "напълнят" в количката/горе в полето/, натиснете върху количката, в която е изписан броя на продуктите, които сте избрали до момента. Отваря се целия списък като лента и най-отдолу има бутон"Покажи количката", натискате и се отваря страницата с Вашата заявка - тук може да правите промени в броя на продуктите, да изчистите, ако се отказвате от нещо, да се върнете в магазина и да добавите още артикули, тук е и прозореца за талони с отстъпка, където да въведете съответния код и да получите определен % намаление. След това следвате бутоните "Към каса", "Напред" и.н. При някоя от стъпките се отваря страницата за Вашите данни - имена на получател, адрес, телефон, имейл и др. С бутона "Потвърждение на поръчката" финализирате Вашата заявка. 

След завършване на поръчката автоматично я получавате на имейла си. Това е гаранция, че заявката е получена и в магазина, след което подлежи на изпълнение.

 • Уважаеми клиенти, 
  Молим Ви, когато правите заявка през онлайн магазина да обръщате внимание от коя Категория продукти поръчвате!!! Има растения, които се продават като луковици и коренища - категория/Пролетни луковици/. За същите цветя предлагаме и семена - категория/Семена за цветя-многогодишни/. Същите растения се предлагат и в трети вариант като отгледани растения в саксии - категория/Многогодишни цветя/. 
  Още веднъж Ви молим за ВНИМАНИЕ при поръчките, за да няма неприятни изненади при доставките както за Вас, така и за нас! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        БЛАГОДАРИМ ВИ!

              При първа възможност ще се свържем с Вас на посочените телефон или имейл, за да бъдете информирани дали има липсващи артикули в поръчката Ви, да потвърдите изпращането и да уточним конкретен ден за доставка!