Изпълнение на Предварителни поръчки

Уважаеми клиенти, правейки Предварителна поръчка си гарантирате запазване на заявените количества от пълния асортимент в каталога както и ползването на по-големи отстъпки.   

В режим на предварителни поръчки работим от края на май до средата на септември за Есенни луковици и от края на ноември до средата на март за Пролетните луковици, Разсадите и Растенията в саксии от разсадника!

 На посочения от Вас имейл за връзка освен автоматично получената заявка, ще Ви бъде изпратена ориентировъчна дата за доставка на предварителната поръчка. Може да правите неограничен брой заявки. Ако са направени от един и същи потребител те се обединяват и изпращат с една доставка. В този случай, ако общата сума на поръчките надхвърля необходимата, за да се ползва определен % отстъпка, намалението се начислява от нас върху общата сума преди изпращане. Тъй като количествата в този вид заявки дълго време са запазени за Вас и не могат да бъдат закупени от друг, ако се налагат промени в поръчката или отказ от нея, Моля правете го на имейл или чрез телефонно обаждане в съответния срок - най-късно до 10 дена преди датата, за която сте получили уверение, че ще се извърши доставката. 

Отказ от поръчка след този период се счита за некоректно поведение от страна на клиента!!!

 

Всяка година от 5-10 март започва изпълнението на предварителните поръчки за ПРОЛЕТНИ луковици и РАЗСАДИ, и в началото на април за големите растения от разсадника. А между 5-10 септември започва изпращането на предварителните заявки за ЕСЕННИ луковици. 

Изпълнението на поръчките се извършва по реда на постъпване в магазина! 

- Преди изпращане на поръчаните стоки се свързваме с всеки от Вас

на посочените телефон или имейл, за да бъдете информирани дали има липсващи артикули в поръчката Ви, да потвърдите изпращането и да уточним конкретен ден за доставка!


- Изпращат се само потвърдени поръчки!
- Магазинът не носи отговорност за неизпълнени поръчки, ако в заявката има грешно попълнен телефон, адрес или имейл.


Доставките се извършват от куриерска фирма "Еконт Експес"

Моля, изчислете сумата за Вашата доставка! Провери!

 - Моля, приемайте Вашата пратка до 3 работни дни от датата на пристигането и в офиса! Моля, приемайте поръчаните стоки на датата, която Вие сте определили за доставка, на посочения от Вас адрес! След този срок онлайн магазин "Флорияна не носи отговорност за евентуалните повреди по луковиците, нанесени от по-дългия им престой пакетирани в кашоните. Неприетите поръчки се връщат обратно. 
 - При уточнение на удобна за Вас дата за доставка/до офис или до адрес/ и последвало неприемане на поръчаните стоки в рамките на три работни дена, считаме поръчката за некоректно върната.- Препоръчително е луковиците да бъдат засадени възможно най-бързо след получаването им, в рамките на 2-3 дена! Ако нямате тази възможност, отворете полиетиленовите опаковки на луковиците без да ги изваждате от торфа или стърготините. Поставете ги на сухо, тъмно и прохладно, но не студено място! При подходящи условия на съхранение луковиците/коренищата/ могат да останат извън почва до средата на май за пролетните и до средата на януари за есенните, след което задължително трябва да се засадят в градината.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПАЗАРУВАТЕ ПРИ НАС!